На тимчасово окупованих територіях бойовики намагаються нажитися на "націоналізованих" підприємствах. Зокрема, Ігор Плотницький звернувся до проросійських кураторів щодо заборону вивезення продукції без сплати податків у "бюджет ЛНР".

Відповідні дані опубліковані на ресурсі громадської ініціативи "Інформаційний спротив".

Окупанти вже отримали відповідний дозвіл від Росії, згідно якого вони можуть блокувати транспортування товарів у разі несплати коштів на користь "ЛНР".

Слід відзначити, що минулого місяця ватажки терористів вже заявляли про те, що збираються ввести так звану систему зовнішнього управління, яке передбачатиме контроль над виробництвами української юрисдикції, що розташовані на окупованих територіях Донеччини на Луганщини.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що провести так званий референдум на окупованих територіях має намір ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще