Український мільярдер, виробник курятини і радник президента Юрій Косюк збудував розкішний маєток під Києвом, на місці історичної пам'ятки — Хотівського городища.

Ця давня пам’ятка пережила віки. Але не змогла встояти перед масовим «дерибаном» столичної землі останніх років.

Частина землі Хотівського городища відійшла одному з найбагатших українців, раднику президента і власнику бренду "Наша Ряба" — Юрію Косюку. Інша частина історичної землі дісталася колишньому власнику банку «Михайлівський» Віктору Поліщуку.

Про це, представляючи відповідає розслідування, повідомляє «Громадське».

На частині Юрія Косюка виріс велетенський маєток - місцева копія знаменитого французького Версалю. Вочевидь, король української курятини і потяг має до всього королівського.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Автори журналістського розслідування зазначають, що для майбутнього палацу чиновники позбавили цю територію статусу давньої історичної пам'ятки.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Юрій Косюк ввійшов до рейтингу найбагатших людей світу