У столиці створять дев’ять нових скверів та парк відпочинку. Відповідне рішення прийняли депутати Київської міської ради на сьогоднішньому пленарному засіданні.

Як повідомили в прес-службі Київради, парк відпочинку планують обладнати в Оболонському районі на земельній ділянці розміром 2,55 га, яка знаходиться на вулиці Богатирська.

А нові сквери, згідно з рішенням, прийнятим на сьогоднішньому засіданні, облаштують:

  • в Деснянському районі - на просп. В. Маяковського, 21-Г, на вул. Оноре де Бальзака, №№ 12, 14, біля будинку по вул. Братиславській, 38;
  • в Дарницькому районі - на вул. Олександра Мишуги, 5, на вул. Вишняковської, 12, на вул. Лариси Руденко, 8-А;
  • в Оболонському районі - на вул. Героїв Дніпра, 20-А, 20-Б, 20-В, 22-А, на площі Оболонської, 6, на вул. Північній біля будинків № 2-Б, № 2-В і № 2-Г.

В той же час, рішення Київради не передбачає додаткових матеріальних витрат з місцевого бюджету. Для облаштування нових зелених зон в Києві чиновники планують залучити кошти меценатів.

Як повідомляв сайт Знай.ua, до Євробачення поблизу МВЦ облаштують причал для водного транспорту за сучасним зразком

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще