Італійський виробник суперкарів Lamborghini підвів підсумки минулого фіскального року, де вказані рекордні продажі автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба компанії. Продажі суперкарів Lamborghini виросли на 7% і досягли рекордної позначки в історії бренду. За рік число реалізованих авто виросло з 3245 до 3457 екземплярів. Оборот компанії вперше в історії подолав позначку в 906 мільйонів євро.

Компанія Automobili Lamborghini заснована в 1963 році. Її штаб-квартира розміщена в італійській комуні Санта-Агата-Болоньєзе.

У 2018 року модельний ряд Lamborghini поповнився кросовером. Новинка отримала назву Urus. Після запуску моделі в серії компанія значно розширить виробничі потужності свого заводу. Його площа зросте з 80 тисяч до 150 тисяч квадратних метрів. Розширення дозволить наростити обсяги виробництва за рік в два рази. З конвеєра сходитиме близько семи тисяч автомобілів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, перший електромобіль з'явився в Японії близько 70 років. Його створила компанія Tachikawa Aircraft Company.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще