Минулого тижня екс-гравець збірної України Сергій Назаренко повісив бутси на цвях. Тепер легендарний у минулому футболіст осягає ази тренерського мистецтва, працюючи в молодіжній команді Дніпра.

— Потроху звикаю, що до мене частіше стали звертатися по імені-по батькові (сміється). Можна сказати, вчуся заново. Допомагають і Поклонський, і Багмут, і Геращенко, у яких є солідний досвід. Іноді і сам беру участь в тренуваннях, коли граємо в квадрат.

Щодо рішення завершити кар'єру футболіста, так у мене був час все обдумати. Останній матч адже я провів ще восени, і потім на роздуми у мене була вся зима. Контракт з Дніпром закінчився 31 грудня, і на збори з командою я не їздив. Якщо чесно, ніколи навіть не уявляв, як завершу кар'єру. Вийшло як вийшло. Про кар'єру не шкодую. Ось тільки Металіст так і не розрахувався.

Буде прощальний матч? Не планував поки що. Думаю, що це зробити ніколи не пізно. Треба ще закінчити тренерські курси, я поки пройшов тільки першу сесію, і ось скоро буде друга. А диплом отримаю тільки в кінці жовтня.

Як ситуація в Дніпрі? Ніхто нічого не знає.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що екс-півзахисник Дніпра Євген Коноплянка не допоміг Шальке уникнути розгромної поразки від Вердера.

Фото Getty Images