Легендарний американський баскетболіст Шакіл О'Ніл назвав Землю плоскою і заявив, що не вірить у той факт, що вона кругла.

Такою заявою 216-сантиметровий спортсмен здивував в ефірі podbay.fm, озвучивши версією теорії маніпуляції. Шак впевнений, важливо не те, що у книжках, а те, що людина сама бачить та чує.

"У школі нам розповідали, що Колумб відкрив Америку. Але коли він сюди приплив, тут були індіанці з довгим волоссям, що палять трубки світу. Значить, Колумб не відкривав Америку", - заявив О'Ніл.

45-річний спортсмен особисто переконався, що Земля плоска, коли подорожував від одного узбережжя до іншого.

"Я не їжджу вгору-вниз під кутом у 360 градусів, не бачу гравітації та іншої нісенітниці. Ви бачили всі ці будівлі за межами Атланти? Хочете сказати, що Китай під нами? Ні. земля пласка", - додала легенда "Лос-Анджелес Лейкерс" та "Маямі Хіт".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пізніше на радіостанції додали, що О'Ніл підняв цю дивну тему після заяви Кайрі Ірвінга з "Клівленд Кавальєрс" про плоску Землю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", швейцарський тенісист Роджер Федерер переграв Стена Вавринку у фіналі Мастерсу в американському Індіан-Уеллсі та став володарем 90-о титулу у кар'єрі.