30-річна голлівудська акторка Ліндсі Лохан перебуваючи в Таїланді, вийшла на один з пляжів Пхукета в буркіні.

Світська левиця неодноразово говорила, що відчуває великий інтерес до ісламу. А останні зміни в Instagram зірки стали приводом до розмов шанувальників про зміну віри акторки.

Зі сторінки Лохан зникли її старі фото, а традиційне мусульманське привітання "Алейкум Салам" змінило старий слоган профілю зірки. З огляду на це фанати запідозрили акторку в тому, що вона змінила віру і стала молитися мусульманському богу - Аллаху.

Підлили олії у вогонь і несподівані фотографії Ліндсі Лохан, які розмістила в своєму твіттері блогер Bella Vita. На знімках зірка зображена на тайському пляжі в буркіні, яке повністю закриває все, крім обличчя.

Однак, що насправді стало причиною такої зміни пляжного образу зірки – наразі невідомо. Можливо, це буркіні стане всього-на-всього частиною колекції бренду так званого "скромного одягу", про створення якої голлівудська зірка говорила ще в березні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, півтора роки тому у інтернет-користувачів викликало бурхливу реакцію фото Лохан з Кораном в руках. Тоді багато шанувальників акторки вирішили, що вона думає прийняти іслам.