Скандальна американська актриса Ліндсі Лохан готується запустити власне реаліті-шоу.

У мережі вже з'явився рекламний ролик проекту, в якому зірка в подробицях розповіла, з чим доведеться зіткнутися учасникам передачі.

"Я обожнюю соціальні мережі. Я і є соціальні мережі. Всі знають, що не можна залишати свій телефон без нагляду. Особливо, якщо я неподалік. Я захоплю ваші соцмережі - ваш Instagram, Snapchat, Facebook і Twitter на 24 години. Якщо ви впораєтеся з трьома челленджами, то отримаєте шикарні призи. Я вирішила кинути людям виклик, аби дізнатися, чого насправді варті їхні соцмережі", - пояснила Лохан.

Lindsay Lohan Is Reinventing Herself Through Social Media

Lindsay Lohan's Back and Better than Ever.

Posted by Dose on Tuesday, 21 March 2017

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Реаліті-шоу називатиметься Nerd, що в перекладі з англійської означає "ботан". За кожне виконане завдання учасники отримуватимуть грошову винагороду. Однак мета передачі - не самозбагачення, а збір коштів на благодійність.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Пенелопа Крус зіграє Донателлу Версаче в новому серіалі.