У четвер, 27 квітня, в рамках англійської Прем'єр-ліги відбудеться перенесений матч 26-го туру, в якому Манчестер Сіті на своєму полі прийме Манчестер Юнайтед.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Хосепа Гвардіоли з коефіцієнтом 1,87. Можливий успіх гостей оцінюється вище - 4,15. Нічийний результат - 3,59.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Городян ідентичний коефіцієнт - 1,87. Вікторія підопічних Жозе Моурінью тут оцінюється трохи нижче - 4, а ось нічия - 3,75.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Ман Сіті - 1,85, перемога МЮ - 4, нічия - 3,75.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Моурінью кличе форварда Реала в Манчестер Юнайтед.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: Getty Images