Сьогодні, у рамках 30-го туру англійської Прем’єр-ліги в одному з центральних матчів Манчестер Юнайтед прийматиме Евертон. Початок – о 22:00.

Світові букмекери відають перевагу колективу Жозе Моуріньо, незважаючи на те, що МЮ не зовсім вдало виступає у рідних стінах, що і підтвердив останній матч. Червоні дияволи вдома розійшлись миром з Вест Бромвічем.

Букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу господарів з коефіцієнтом – 1.55. Можливу звитягу Евертона тут оцінюють у – 6.26, а нічию – 4.02.

Інша контора, Bwin також оцінює шанси підопічних Моуріньо у - 1.55. Проте у Евертон тут вірять трохи менше – 6.50, а от нічийний результат оцінюють у – 4.00.

Колеги з Bet365 на цей матч пропонують такі коефіцієнти. Перемога Манчестер Юнайтед – 1.57. Шанси Евертона тут оцінюють також у – 6.50. Нічийний результат – 4.20.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, як вже повідомляв портал Знай.ua, букмекери важажють Челсі фаворитом у грі проти Ман Сіті.