У прес-службі ДСНС України розповіли про ситуацію у Балаклії на Харківщині після пожежі на складі ЗСУ станом на 2 квітня.

У ході перевірок вибухів боєприпасів не зафіксували. Триває нетехнічне обстеження територій в радіусі 10 кілометрів від міста. З населенням проводять роз’яснювальної роботи щодо правил поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Крім того, мешканцям роздали 7 тисяч пам'яток на випадок надзвичайних дій. У понеділок в усіх школах Балаклії проведуть уроки безпеки життєдіяльності. Також тривають роботи з відновлення будівель.

Нагадаємо, що пожежа на військовому складі у Балаклії сталася в ніч на 23 березня. З міста евакуювали близько 20 тисяч осіб. Одна жінка загинула та ще кілька людей отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ назвала інцидент на складі у Балаклії диверсією та розпочала розслідування.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще