Київський метрополітен змінить графік своєї роботи напередодні Великодня, щоб зробити пересування жителів столиці комфортнішим під час свята.

Про це повідомляється розпорядження Київської міської державної адміністрації. Графік роботи столичного метро зміниться з 15 по 16 квітня. Потяги курсуватимуть на одну годину довше - в ніч на 16 квітня метро буде доступним до першої години ночі.

На свято станції «Київського метрополітену» будуть відкриті для входу пасажирів на одну годину раніше.

Зміни дозволять гостям і жителям міста без труднощів дістатися до церков і соборів, де будуть проводиться нічні богослужіння.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в 2017 році значно зміниться робота метро в Києві. Основні зміни торкнуться способів оплати проїзду, а також інформування пасажирів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще