Моторошна дорожно-транспортна пригода, внаслідок якої загинула молода дівчина, сталося увечері, 6 квітня, на проспекті Перемоги у Києві.

Як повідомляє портал dtp.kiev.ua на сторінці в соціальній мережі Facebook, 26-річна киянка на BMW хотіла різко повернути на вулицю Мірошниченка, як раптом в неї врізалася Acura. Удар був такої сили, що BMW перекинулося на дах. Від травм, несумісних з життям дівчина померла в кареті "швидкої допомоги".

За словами очевидців, дорога була мокра. Крім того, деякі коментатори додають, що в цьому місці не вперше трапляються трагедії. Колись тут же внаслідок ДТП загинули молодята.

На місці аварії працюють рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій і кілька бригад "швидких". Про стан водія Acura не повідомляється.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", водій позашляховика покалічив маленьку дитину в столиці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще