Виступ одеситки на російському талант-шоу "Ти супер" підкорив кожного, хто був у залі, або спостерігав за учасниками з екранів. 14-річна Софія Волошаненко здобула прихильність виконанням української пісні "Ніч яка місячна".

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

Звуки гітари та беззаперечний співочий талант зробили своє. Найбільше композиція сподобалася членам журі, серед яких був Стас П'єха.

Слід відзначити, що це далеко не перше досягнення Софії на музичній арені. За кілька років вона встигла взяти участь у багатьох конкурсах, зокрема "Крок до зірок", "Голос діти", Міжнародному фестивалі "Відкрита Європа" та інших.

Фанатка Джамали та Бейонсе грає на фортепіано, опановує гітару та завжди носить медальйон із фотографією мами – найцінніший талісман на виступах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на фестивалі в анексованому Криму виступила дівчинка в національному українському вбранні.