15 квітня миколаївські патрульні грубо скрутили пенсіонера, витягнувши його на асфальт з машини.

Відповідне відео опубліковане на YouTube каналі ПНТВ.

Це сталося біля пологового будинку. За версією поліції, машина зупинилася посеред дороги і створила затор. Патрульні попросили водія надати документи, на що останній відмовився і "вдарив по газах", зачепивши копа.

У результаті машину зупинили за кілька метрів і витягли пенсіонера на асфальт. Чоловік чинив опір діям поліцейських, коли вони намагалися надіти на нього наручники. Боротьба відбувалася кілька хвилин. Водій постійно падав. Правоохоронці його все ж заламали і відвезли у відділення.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Те, що відбувалось, вразило автора відео і жінку, яка заступилася за пенсіонера. Вона намагалася зупинити копів, однак ті її відштовхували і не слухали її благання залишити чоловіка. У результаті їй стало погано, і медики відправили жінку до лікарні.

За версією автора ролика, машина нікому не заважала і стояла біля бордюру. Він звинуватив самих копів у тому, що вони зупинилися посеред дороги, утворивши затор. Правоохоронці прямо на місці хотіли оформити протокол, - передає "Бізнес".

Місцевий житель розповів, що їхав за поліцейською машиною, коли ті зупинилися. Він посигналив, щоб його пропустили, на що отримав відповідь, що їм теж займуться.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", користувачі мережі обурилися знущаннями харківських копів над бездомним.