У ніч на 5 травня в Ковельському районі Волинської області 15 вантажівок скинули тонни мертвих тварин на людські ділянки.

Про це повідомляє сайт ТСН.

Обурені селяни вийшли на мітинг та перекрили "варшавську" трасу Київ-Ковель-Ягодин.

Селяни вимагають, щоб з їх городів прибрали скотомогильник, а до того вони продовжуватимуть блокувати рух. На дорозі утворився масштабний затор.

Зазначається, що вантажівки звезли трупи вночі, між другою та шостою годинами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сільський голова Сергій Семенюк заявляє, що скотомогильник організував скандальний Ковельський ветсанзавод, який і раніше скидав трупи на приватні території.

Заявам правохоронців, що трупи вивезуть, люди не вірять та відмовляються розходитись по домівках, поки ситуацію не вирішать.

"Скотомогильник може стати справжньою екологічною катастрофою. Скоро до мертвечини почнуть збігатися собаки та лисиці. Люди бояться епідемії чуми", - сказвав Семенюк.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Запоріжжі знайшли гори львівського сміття.