Увага! Парк "Київська Русь" приготував сюрприз - у фестивалі "Кентаври" прийме участь кінна поліція Києва!

"Кентаври" – це фестиваль, який об'єднує найкращих кінних каскадерів України, які часто і успішно представляють нашу країну на міжнародних змаганнях і беруть участь у світових шоу-програмах. Організатори фестивалю: "Парк Київська Русь", Об'єднана Ліга професійних кінних каскадерів України.

Протягом двох днів відважні вершники і вершниці, дорослі і зовсім юні змагатимуться в мистецтві джигітовки, а також у віртуозній їзді в упряжках. Учасники продемонструють дивовижні трюки: їзду догори ногами, задом наперед, відразу на двох конях, вони будуть прослизати під конем, вибудовувати "піраміди". І все це на повному скаку. Більш того, можна буде не тільки насолодитися трюками, а й побачити унікальні історичні породи коней, деякі з яких в одиничному екземплярі в Україні.

Вперше за всю історію фестивалю "Кентаври" у кожного відвідувача Древнього Києва буде можливість побачити кінний лицарський турнір. Реконструкція лицарської дуелі на коні буде проходити згідно з усіма лицарськими канонами. Гостей чекає презентація геральдики, оголошення лицарської клятви і битва за серце дами. Будуть використані всі основні види середньовічної зброї: кавалерійські і метальні списи, мечі та луки. А всі бажаючі досвідчені наїзники зможуть навіть взяти участь.

Програма змагань буде чергуватися з виступами театру Древнього Києва, конкурсами та іграми для гостей Парку. Також працюватиме середньовічний тир, фотолокація історичних костюмів. Можна буде покататися верхи на коні або в екіпажі, зробити пам'ятну монету на княжому монетному дворі, сувенір своїми руками на майстер-класах з народних ремесел або купити готовий в магазині або на вулиці майстрів. Почуття адреналіну гостям забезпечить захоплюючий канатний спуск "Політайло", на якому кожен зможе не тільки спуститися з висоти, але і пролетіти над озером. Серед гостей також будуть розіграні призи від Древнього Києва.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Початок програми о 13:30. Ціна квитка на фестиваль "Кентаври-2017" – 250 грн., для пенсіонерів та студентів – 100 грн., для дітей шкільного віку – 50 грн., дошкільнята – безкоштовно.

Древній Київ у "Парку Київська Русь" розташований в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва щогодини з 10:00 до 15:00 курсують маршрутки від метро Видубичі.