На українському кордоні поблизу Мукачево спецслужби затримали чотирьох громадян Марокко, які намагалися незаконно потрапити на територію України. Марокканці не мали при собі жодних документів, а поводирем їх був українець.

Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбук речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Вчора ввечері, близько 19.00 в 2 км від лінії кордону на ділянці відділу" Лужанка "Мукачівського загону, в результаті реалізації оперативної інформації, прикордонники виявили чотирьох незаконних мігрантів - громадян Марокко без документів",- написав Слободян.

Українця, який перевозив на власному авто мігрантів також затримали працівники прикордонслужби та з'ясовують усі обставини.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", близько 20 тисяч мігрантів прибули до Німеччини лише за минулі вихідні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще