У середу, 5 квітня, в матчі-відповіді півфіналу Кубка Італії Наполі прийме Ювентус.

На думку авторитетних букмекерських організацій, невеликим фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Наполі з коефіцієнтом 2,47. Можливий успіх гостей тут оцінюється вище - 2,88. Нічийний результат - 3,3.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу неаполітанців коефіцієнт 2,5. Вікторія "старої синьйори" тут оцінюється трохи нижче - 2,8, а ось нічия - 3,4.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Наполі - 2,5, перемога Ювентуса - 2,9, нічия - 3,2.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в другому півфінальному матчі між Ромою та Лаціо букмекери ставлять на перемогу Вовків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще