Користувачі соціальних мереж активно обговорюють колись гарненьку дівчину, в якої тяги до прекрасного було настільки багато, що вона перетворила її на гібрид людини і боулінг-автомата.

Раніше дівчина працювала у повітрі: в акуратній формі і з привітною усмішкою розсікала небеса на борту літака. Тепер же розмір грудей не дозволить їй надягти уніформу: піджачок просто лусне, якщо спробувати його застібнути, та й обличчя пассажирів така стюардеса постійно зачіпатиме, крокуючи між сидіннями.

Все почалося з того, що Мартіна Біг просто вирішила трохи збільшити груди: власне, так роблять мільйони дівчат по всьому світу. Однак мільйони зупиняються на отриманому результаті, а Мартіна от не змогла: вона сходила на операцію знову, а потім ще. І ще раз. Тепер дівчина може похвалитися воістину страхітливими грудьми 18 розміру, які обійшлися їй у 60 тисяч доларів і відкрили шлях до модельної кар'єри.

Але і на цьому новоспечена зірка подіуму не зупинилася: Мартіна захопилася спеціальними ін'єкціями, які змінюють її колір шкіри і перетворюють на далеку чужоземку. Дівчина, незважаючи на критику тисяч людей, бачить себе просто екзотичною красунею і зовсім не вважає, що у неї є проблеми з почуттям міри.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, як Ольга Бузова з'явилася на світському заході в чоботях по самі груди.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще