Українська кіноіндустрія зробила вдалий старт на міжнародному ринку – вперше вітчизняний серіал "Нюхач" розмістили на найбільшій VOD платформі Netflix.

За словами менеджера ресурсу Євгена Драчова, до бібліотеки ресурсу стрічку передали два дні тому. Він вважає, що це можна вважати суттєвим зрушенням у розвитку національного контенту.

" Це предмет величезної гордості для всього телевиробництва в Україні! Віримо, що з часом національний контент на платформах такого рівня стане звичайним явищем", - додав він.

Слід відзначити, що серіал "Нюхач" доступний із субтитрами англійською мовою. Чотири роки тому його визнали кращим в Україні, а згодом адаптували в Японії.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стрічка українського режисера завоювала першість на європейському кінофестивалі. Фільм "Стрімголов" отримав багато схвальних відгуків з боку глядачів та критиків.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще