У вівторок, 28 березня, відбудеться товариський матч, в якому збірна Нідерландів буде приймати Італію.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явного фаворита в даному поєдинку немає. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Італії з коефіцієнтом 2,61. Можливий успіх Нідерландів тут оцінюється трохи вище - 2,68. Нічийний результат - 3,09.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу гостей коефіцієнт 2,6. Вікторія "помаранчевих" тут оцінюється ще вище - 2,75, а ось нічия практично так само - 3,1.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Італії - 2,62, перемога Нідерландів - 2,8, нічия - 3,1.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що тренера збірної Нідерландів з футболу звільнили після ганебної поразки.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще