В Державній фіскальній службі, яка залишилась без свого керівника Романа Насірова через кримінальне провадження проти нього, відзвітували про збільшення надходжень від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. На що вплинуло зростання мінімальної зарплати.

Про це повідомляє ”Укрінформ”, посилаючись на відповідь фіскалів. У ДФС похизувались, що вдалося досягнути зростання надходжень по єдиному соцвнеску на 8,8 мільярда гривень.

"Фонд оплати праці за січень - лютий 2017 року становив 109 млрд грн, що на 31,6 млрд грн (або 40,8%) більше, ніж за аналогічний період 2016 року. У цьому періоді надійшло 38,8 млрд грн єдиного внеску, що на 8,8 млрд грн, або на 29,4%, більше, ніж за відповідний період минулого року", - відзвітували фіскали.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, після початку розслідування щодо відстороненого керівника ДФС Романа Насірова зі служби почали звільнятися його підопічні. Зі служби вирішив піти керівник внутрішньої служби безпеки відомства Юрій Шеремет.