У Запоріжжі охоронцеві однієї з лікарень "світить" тюремний термін за побиття пацієнта.

Як повідомляється на офіційному сайті місцевої поліції, справа взяла свій початок ще в лютому, але лише тепер стало відомо, як саме чоловік загинув. Виявилося, що пацієнтові призначили станціонарне лікування. Мабуть, чоловіка це не дуже влаштовувало і декілька разів він намагався втекти з лікарні.

Нетерплячому охоронцю це набридло і він вирішив дохідливо пояснити втікачеві, що це дещо некоректна поведінка. Не вигадавши нічого кращого, він побив пацієнта. В результаті від отриманих травм чоловік помер.

Зараз правоохоронці повідомили службовцю про підозру. Згідно зі статтею "нанесення тяжких тілесних ушкоджень", йому загрожує до п'яти років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що з'явилися подробиці вбивства моделі Vogue Рауди Атиф.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще