Глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов назвав Ялту лідером за будівельним свавіллям.

Про це він заявив під час зустрічі з головними архітекторами муніципальних утворень регіону, пишуть російські ЗМІ.

Так званий глава республіки попередив: створить робочу групу спільно з правоохоронними органами, яка влаштує сувору перевірку всіх міських новобудов.

Аксьонов також повідомив, що всі містобудівні рішення тепер прийматимуть через спеціальну раду і особисто нового "головного архітектора Криму" Анну Царьову.

А ось нинішньому директору департаменту архітектури та містобудування Володимиру Приступі Аксьонов вирішив "зв'язати руки".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Від сьогоднішнього дня, шановний пане Приступо, ви не підписуєте жодного доручення, жодного документа, це я вам прямо забороняю. Після закінчення роботи робочої групи, до якої ви ввійдете, адже надаватимете необхідні документи, подивимося, наскільки ви конструктивно співпрацюватимете, і потім вирішуватимемо вашу долю. Можу сказати, що Ялта сьогодні - номер один за свавіллям у частині хаотичної забудови, і думаю, що не лише по Республіці Крим", - сказав глава окупаційного уряду.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на вулицях Ялти заграв Гімн України.