Російські окупанти підняли по тривозі в повітря фронтову авіацію Південного військового округу в анексованому Криму і Волгоградській області.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони Росії. Російську авіацію підняли в повітря в рамках льотно-тактичних навчань.

В оборонному відомстві запевняють, що військові маневри були заплановані заздалегідь. Всього в навчаннях задіяли майже 30 одиниць авіатехніки різних типів. Вони повинні тривати чотири дні. За весь цей час пілоти мають зробити понад 10 вильотів.

"Екіпажі бомбардувальників Су-24М, штурмовиків Су-25М і Су-25СМ відпрацюють знищення техніки, об'єктів і баз умовних незаконних збройних формувань, а також їх великих складів паливно-мастильних матеріалів, зброї та боєприпасів", - розповіли в Міноборони РФ.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у мережі з'явилося відео з турецькими військовими кораблями, які зайшли в порт Одеси 3 квітня.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще