Окупанти продовжують тероризувати українських військових.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

За минулу добу бойовики обстрілювали позиції ВСУ 64 рази із забороненої зброї, поранивши п'ятьох воїнів.

На Приморському напрямку ворог стріляв з 122-мм артилерії, 120-мм мінометів, гранатометів, кулеметів і БМП. Позиції Новотроїцького випалювали з 120-мм мінометів і гранатометів. По опорних пунктах поблизу Березового, Мар’їнки і Красногорівки били з 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. В районі Гнутового і Гранітного стріляли з протитанкових гранатометів. У Гнутовому і Талаківці окупанти відкривали вогонь із великокаліберних кулеметів і з БМП. Позиції морських піхотинців під Широкіним обстрілювали зі стрілецької зброї, а біля Мар’їнки працював снайпер.

На Донецькому напрямку біля шахти "Бутівка" ворог стріляв з 120-мм мінометів і кулеметів. Позиції під Авдіївкою та під Опитним накривали з 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. По пунктах біля Зайцевого, Пісків та Луганського стріляли з гранатометів і кулеметів, а пункти у Кам'янці – з кулеметів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На Луганському напрямку ворог випалював українські позиції Кримського і Катеринівки з 82-мм мінометів, по Валуйському, Станиці Луганській - з гранатометів. У районі Лобачевого ворог використовував вогнепальну зброю.