У неділю, 2 квітня, відбудеться центральний матч 23-го туру чемпіонату України з футболу - Олександрія зустрінеться з Динамо. Початок - о 14:00. До Вашої уваги детальніша інформація з приводу букмекерських котирувань.

Явним фаворитом прийдешнього матчу букмекерські контори бачать Динамо. Так, Game Bet дає на перемогу господарів коефіцієнт 9.13, на перемогу гірників - лише 1.29. Нічию оцінюють коефіцієнтом - 4.66.

Букмекери з Парі-Матч - спонсора Прем'єр-ліги також майже не вірять в олександрійців, на перемогу яких коефіцієнт досить низький - 9.10. Перемога Динамо оцінюється в 1.33, а нічия - в 5,30.

У букмекерській конторі Фаворит на вікторію динамівців дають коефіцієнт - 1.32, перемогу Олександрії оцінюють у 9.80, а нічию - у 5.20.

Раніше портал Знай.ua повідомляв про ставки букмекерів на матч Зоря - Шахтар.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще