"Укрзалізниця" розглядає питання щодо підвищення тарифів на вантажні перевезення. А от пасажирів запевнили, що стрибок цін на послуги залізниці найближчим часом не передбачається.

Про це в ході прес-конференції повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Бізнес готовий платити вищі тарифи, якщо він розуміє, що буде отримувати вищу якість послуг", - сказав міністр.

За словами Омеляна, він проти підвищення тарифів на пасажирські перевезення, оскільки минулого року ціни підскочили на 15% і це принесло ПАТ 4 мільйони гривень, за які "Укрзалізниця" мала модернізувати структуру, проте результат нікого не потішив, кошти "просто розчинилися".

"Компанія не стабілізована. Немає жодної гарантії, що чергове підвищення тарифів не призведе до виникнення чергової "чорної дірки". І просто з'явиться ще один квазіолігарх, який збільшить свій фінансовий ресурс і в електронній декларації напише ще один мільярд або два", - зазначив чиновник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Укрзалізниця планує закупити туалети за ціною квартири в Києві.