У Києві 25 березня поховали колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, якого розстріляли в центрі столиці.

Про це повідомляє "ТСН". Російського політика поховали близько 15 години на території напівзакритого Звіринецького кладовища.

Перед тим, як опустили труну, дружина депутата Марія Максакова виголосила останнє слово й подякувала чоловіку. Також вона згадала й про Україну, де її прийняли разом з Вороненковим після втечі з Росії.

Колега Воронекова, російський депутат Ілля Пономарьов, пообіцяв помститися винуватцям та замовникам вбивства. В останню путь політика прийшли провести близько 20 людей. Це було близьке оточення депутата та журналісти.

[[{"fid":"178916","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"456","width":"608","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]][[{"fid":"178917","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"456","width":"608","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]][[{"fid":"178918","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"456","width":"608","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, екс-депутата Дениса Вороненкова відспівали у Володимирському соборі. Там була присутня його дружина Марія Максакова, а також близьке оточення загиблого.