У мережі з'явився список постраждалих від вибухів у пітерської підземки.

Прізвища опубліковані в прес-службі МНС Росії по Санкт-Петербургу.

В різні лікарні міста медики госпіталізували 51 людину. Вік постраждалих коливається від 16 до 70 років. Переважна частина людей потрапила в НДІ ім. Джанелідзе на Будапештській вулиці. Там виявилися 19 пацієнтів.

12 людей потрапили в Маріїнську лікарню. Дев'ять постраждалих були госпіталізовані до Військово-Медичну академію, і семеро – у міську лікарню №26. Ще дві людини потрапили у Єлизаветінську лікарні, і по одному пацієнту госпіталізували в лікарню №112 ім. Соколова і в дитячу їм. Райхфуса.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", міністр охорони здоров'я Росії підтвердила інформацію про те, що загинули 11 осіб. Вона розповіла про стан потерпілих і травмах, з якими вони надходили в лікувальні установи. Також, вона зазначила, що четверо перебувають у важкому стані.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще