"Засновника ДНР" терориста Павла Губарєва чекають у Києві. Тут нарешті завершили розслідування і його справу вже передали до суду.

Про це 31 березня повідомив прес-центр Служби безпеки України.

"Губарєв обвинувачується за ч. 1 та ч. 3 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України), ч. 1 ст. 28 (вчинення злочину злочинною організацією), ч. 1 ст. 294 (масові заворушення) та ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної організації) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Представники СБУ також зазначили, що слідство велося під процесуальним керівництвом Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України.

Наразі обвинувальний акт проти ватажка терористів Губарєва спрямували на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Донецьку підірвали будівлю "Міноборони ДНР".