Гості Древнього Києва зможуть ознайомитись з красивими і сильними кіньми з Княжої конюшні. Вся унікальна колекція коней, а це близько двадцяти історичних порід, постане перед очима гостей "Парку Київська Русь". Тут будуть представники найвищої породи в світі – шайри, самої важкої – бельгійські ваговози, найменшої – шетлендські поні, найдревнішої – ахалтекінці. А ще граціозні фризи, швидконогі арабські скакуни, надзвичайно милі хафлінгери і багато інших коней, яких в одному місці можна побачити тільки у Древньому Києві.

Під час програми "У світі тварин" довідайтесь багато цікаво про те, як співіснували і взаємодіяли люди і тварини у продовж тисячоліть. Кожен відвідувач зможе сам поспілкуватися з нашими молодшими братами.

У гостей Древнього Києва буде можливість розказати усім присутнім про свою тварину, похизуватися її красою чи особливими вміннями. А працівники "Парку Київська Русь" знімуть вашу презентацію на фото і відео, яке потім буде опубліковане на сайті Парку та на сторінках у соціальних мережах.

Під час заходу буде проведений відкритий конкурс Шоу-показ "Домашній улюбленець", під час якого поважна комісія на чолі з світлішим князем Київським обере переможця. На переможця чекає зірковий фурор в Інтернет-просторі вашого улюбленця, фотографія з князем, й звичайно - грамота. Відео з переможцем увійде в колекцію фільмів "Парку Київська Русь". Беріть участь у заході, й отримаєте можливість не лише соціалізації улюбленця, а й похвалитися ним та показати його красу та вміння іншим.

Програму доповнять цікаві конкурси і майстер-класи для гостей Парку, веселі танцювальні флеш-моби і дружні хороводи, розіграші подарунків.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На території Парку будуть працювати музей історичного костюма, дерев’яного зодчества, експозиція середньовічного суднобудування, середньовічного катування та багато інших локацій, що будуть цікавими як для дорослих, так і для дітей.

Можна буде розважитися катанням верхи на конях та в екіпажі, стрільбою з лука в середньовічному тирі, перевтілитися у жителів Древнього Києва, одягнувши наряди з історичної костюмерної. А особливі враження забезпечить канатний спуск (зіп-лайн) "Політайло", на якому кожен гість зможе пролетіти над Лісним озером.

Древній Київ у "Парку Київська Русь" розташований в с. Копачів Обухівського району Київської області.
Час роботи Парку: з 10:00 до 19:00. Вартість вхідного квитка – 150 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для школярів – 50 грн., дошкільнята відвідують Парк безкоштовно.