У неділю, 2 квітня, у стартовому турі другої частини чемпіонату України Шахтар зіграє в Запоріжжі з Зорею. Початок - о 19:30.

Підготовку до цього матчу гірники почали в повному складі в понеділок, 27 березня. Після тримісячної перерви команда повернулася на базу Святошин в передмісті Києва, повідомляє офіційний сайт донеччан.

Протягом півторагодинної сесії футболісти виконали великий обсяг роботи з м'ячем. Паулу Фонсека зробив акцент на тактичних вправах. Потроху входить у тренувальний ритм Дентіньо, який відновлюється після травми. Бразилець займається за індивідуальною програмою під наглядом фізіотерапевтів.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що український легіонер Валенсії розказав найдотепнішу історію з життя в Іспанії.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще