У матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії з футболу мадридський Реал розгромив Гранаду (4:0).

По ходу гри півзахисник Реалу Іско дозволив собі некоректні висловлювання на адресу головного тренера Гранади Тоні Адамса. Іспанець вигукнув у бік англійського спеціаліста, коли той сидів на лавці запасних: Ей, офіціанте, мені кока-колу, будь ласка. Партнери по команді посміялися над жартом Іско, якого потішила жилетка від костюма легенди Арсеналу.

Зауважимо, що в складі лондонців Тоні Адамс чотири рази вигравав чемпіон Англії, тричі тріумфував у Кубку Англії, є триразовим володарем Суперкубку Англії, двічі вигравав Кубок англійської Ліги, а також є переможцем Кубку володарів Кубків. На рахунку Іско (на фото) на клубному рівні по дві перемоги в Лізі чемпіонів і клубному чемпіонаті світу і одна перемога в Кубку Іспанії.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, збірна Нідерландів оголосила про призначення нового тренера.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще