Ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький вирішив самостійно надати фальшивій республіці "офіційного статусу".

В інтерв'ю сепаратистським ЗМІ він активно почав називати окуповану територію "незалежною", більш того – запевнив, що нібито цей факт навіть визнала українська влада.

Посилаючись на блокування транспортних сполучень та трактуючи на власний розсуд слова Петра Порошенка, Плотницький заступився із за території, які контролюють терористи спільно із своїм ватажком Олександром Захарченком.

У свій промові "свободу і визнання" він приписав такій же вигаданій республіці – "ДНР".

Українського президента ватажок бойовиків "ЛНР" взагалі назвав керівником, який нібито приймає рішення під тиском бандитів, проте на чию адресу всі ці звинувачення, як і очікувалося, не уточнив.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на окупованих територіях почали збирати підписи про повалення "влади" ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького.