У середу, 5 квітня, відбудеться перенесений матч 1/4 фіналу Кубку України з футболу - Полтава з першої ліги в рідних стінах зустрінеться з Шахтарем.

До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Полтава - Шахтар

5 квітня. Арбітр: К. Монзуль. Полтава. Стадіон Локомотив.

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 1.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Котирування від Game Bet: Перемога Полтави - 23.00, Нічия - 9.93, Перемога Шахтаря - 1.047.

Звичайно, суперники знаходяться на різних полюсах. Однак кубкові протистояння тим і привабливі, що тут аутсайдер може запросто піднести сюрприз. Тим більше Полтаві можуть допомогти рідні стіни - це стосується не лише вболівальників, які 100-відсотково заповнять трибуни, адже вхід безкоштовний, а й якості поля, яке залишає бажати кращого. А це завжди на користь менш майстерної команди. Ну і, після виснажливого поєдинку з Зорею гірникам буде непросто повністю відновити кондиції, тож у господарів хоч і примарні, але все-таки є шанси.

Прогноз Знай.ua - 1:3

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Андрій Шевченко хоче поговорити з тренерами команд Прем'єр-ліги.

Фото Getty Images