Засновники порно студії X-art, Колет і Брігам Філд, подали до суду на зоряного форварда Майамі Кріса Боша та його дружину Едрієнн. Про це повідомляє TMZ.

Справа в тому, що студія в минулому році орендувала у баскетболіста будинок для зйомок, однак компанію повністю не влаштували умови, в яких знаходився будинок.

Порно продюсери стверджують, що заплатили 138 000 доларів, але отримали в результаті антисанітарні умови, такі як отруйна цвіль, проблеми з водопроводом, а також щурячий послід. Філди розраховують через суд повернути собі 92 тысячі доларів, а також отримати компенсацію за збитки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що зірка безкоштовного порно оголена спить з плакатом італійського футболіста.

Фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще