У суботу, 25 березня, відбудеться матч відбору до Чемпіонату світу-2018, в якому зустрінуться збірні Португалії та Угорщини.

На думку провідних букмекерів, явним фаворитом на перемогу в майбутньому поєдинку є португальці. Так, букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу господарів з коефіцієнтом 1,27. Можливий успіх Болгарії тут оцінюється набагато вище - 11,6. Нічийний результат - 5,51.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу діючих чемпіонів Європи коефіцієнт 1,28. Вікторія гостей тут оцінюється ще вище - 13, а ось нічия - 5,25.

Букмекерська контора William Hill дає на цей поєдинок такі коефіцієнти. Перемога Португалії - 1,25, перемога Угорщини - 13, нічия - 5,5.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в поєдинку Туреччина - Фінляндія букмекери ставлять на турків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще