Блогер Павло Черниш розмістив в соцмережі скрін повідомлення російського видання «РИА-Новости», в якому інформація про смерть Вороненкова вийшла під датою 20 березня.

«Повідомлення РИА-Новости про смерть Вороненкова серйозно випередило інші інформаційні агентства», - написав блогер.

Користувачі соцмереж ведуть запеклу суперечку про достовірність такого повідомлення. Одні говорять, що це фейк, інші – що видання опублікувало заготовку, в якому пізніше виправили дату.[[{"fid":"177872","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"482","width":"694","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як повідомляв сайт Знай.ua, сьогодні, 23 березня, в Києві кілер застрелив екс- депутата Держдуми Росії від фракції КПРФ Дениса Вороненка. Колишній депутат Держдуми втік в Україну, отримав українське громадянство і погодився давати свідчення проти президента-втікача Віктора Януковича.