Бойовики почали артилерійський обстріл багатоповерхових житлових будинків у Авдіїївці. Про це повідомив начальник донецької міліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у соцмережі.

"У лікарню поступила з пораненням одна жінка. На місці працюють оперативники", - зазначив головний міліціонер області.

Перед тим Дмитро Тимчук, координатор групи "Інформаційний спротив" повідомив, що

бойовики продовжують наносити вогневі удари по позиціях українських війск. Також - в районі населених пунктів Піски, Авдіївка, Дослідне, намагаючись перешкодити підходу підкріплень до українських підрозділів, які ведуть бої на флангових позиціях в районі аеропорту і проведенню їх перегрупування.

"Спроба "зупинити прорив" української бронетехніки, що виразилася в підриві Путилівського шляхопроводу, стала наслідком паніки особового складу бандформування, який потрапив під щільний вогонь з танкових гармат української бронегрупи і вимушеного залишити свої позиції", - зауважив Тимчук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українські військові продовжують утримувати аеропорт, повідомляють у штабі АТО.

"Після того, як впали міжповерхові перекриття, наші військові продовжують надалі утримувати новий термінал", - сказав на брифінгу прес-офіцер АТО Леонід Матюхін.

Подробиць військові не уточнюють.