В місті Обухів Київської області двоє місцевих жителів звинуватили жінку в крадіжці речей та мобільного телефону. Аби покарати, зав'язали на шию мотузку з бляшанкою.

Жінку водили центральною вулицею міста та вигукували: "Криса". Після цього її повели на будмайданчик, грозилися перерізати горло, возили ножем по шиї, а потім катували.
"Повільно ножем в плечі почали колупати дірку, поки не дійшли до кістки. Сильно побили кулаками в обличчя та живіт. Вимагали, аби зізналася, що вкрала телефон", - переповідають один одному жителі Обухова. Місцеві були вражені такою жорстокістю.
На суді чоловіки свою вину заперечували. Їм не повірили, бо були результати експертизи та покази свідків. Тим більше, все це відбулось удень на одній з центральних вулиць - Каштановій. За катування чоловіки отримали по 5 років в'язниці.
"Вони не мажори, безробітні, обидва раніше судимі. Кажуть, що хотіли провчити за крадіжку. Хоча невідомо, чи вона це зробила. Просто її звинуватили. Наші співробітники їх швидко затримали, тож не довго її там водили. Але жіночка теж не без гріха, вони всі з однієї компанії", - розповіли нам в міській міліції.