КВН-щики з Уралу "прославили" президента Росії Володимира Путіна, присвятивши пісню в стилі реп "головному імені в країні" і знявши на неї кліп.

При цьому команда КВН "Качели" асоціювала успіх носіїв імені Вова з досягненнями Володимира Винокура, а також Вовочки з відомих анекдотів.

"Кожен в Росії знає стопудово, що головне в країні ім'я - це Вова. Навіть Михайло чудово це знав, тому і написав Володимирський централ", - заспівали гумористи.

Так, тикаючи пальцями в портрет президента Росії, вони співали "Все буде кльово, якщо ти Вова, все в житті кайфово, якщо ти Вова".

Читайте також: У Франківську студенти зняли соціальну короткометражку "Ми" (відео)

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також уральці досить пласко пожартували про президента США Барака Обаму, відзначаючи, що він не сміявся над анекдотами про Вовочку. При цьому гумористи не вказали, чи сміявся Обама над анекдотами про самого Володимира Путіна.

Цікаво, що хлопці скористалися музикою з провокаційною пісні "Слім Шейді" відомого американського репера Емінема.