У Стамбулі з'явився заклад, який має всі шанси стати обов'язковим для відвідування місцем серед шанувальників американського серіалу Breaking Bad ("Пуститися берега").

Кав'ярню у стилі культового серіалу про наркобізнес ще у березні відкрив підприємець Деніз Косан, пише Gazeta.ua.

У Деніза є двоюрідний брат, неймовірно схожий на Уолтера Уайта: лисина, окуляри, вуса й борідка. Тому підприємець назвав свій заклад Walter's Coffee ("Кав'ярня Уолтера").

Читайте також: У Техасі кіт скинув 10 кілограмів завдяки дієті й тренуванням

Серіал "Пуститися берега" виходив з 2008 до 2013 року. Неодноразово вигравав найпрестижнішу телевізійну премію США "Еммі", у тому числі в номінації "Найкращий актор драматичного серіалу". Головні ролі в серіалі виконують Браян Крестон та Аарон Пол.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Breaking Bad розповідає про талановитого хіміка Уолтера Уайта, якому діагностували невиліковний рак легень. Щоб забезпечити майбутнє своєї сім'ї, головний герой починає виготовляти метамфетамін.