Сьогодні зранку місто Попасна Луганської області залишилося без світла. Більшість місцевих мешканців, які не виїхали з міста, ховаються в підвалах.

Терористи продовжують обстріли. Жителі кажуть, що б'ють по місту одночасно з трьох сторін. На сторінках в соцмережах шукають варіанти, як виїхати з міста, та просять не залишатись у Попасній.

"Хто може, їдьте, поки не пізно, бо буде Вуглегірськ-2", - пише Сергій.

Користувачі викладають фото зруйнованих будинків, пошкодженого дитсадка та хлібзаводу, що палає. Підписують адреси. Інші просять "не мірятись обстрілами", хтось із переселенців питає, що зараз відбувається за адресою їхнього кинутого будинку.

Прес-служба Луганської облдержадміністрації повідомляє, що минулої доби в області від обстрілів бойовиків знову гинули мирні мешканці. В Попасній близько 9-ї вечора артилерійський снаряд влучив у житловий будинок на вул. Чапаєва, 77-річна господиня загинула на місці. Крім того, під завалами знаходять тіла загиблих від попередніх обстрілів. На вул. Бєдного виявили тіло 52-річного чоловіка, а на вул. 60-річчя Жовтня під завалами власного будинку ще 2 лютого загинув 60-річний чоловік.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще