22 червня 2018 року світ побачить продовження культового фільму "Парк Юрського періоду".

Кіностудія Universal Pictures повідомила дату прем'єри фільму "Світ Юрського періоду 2" – в 2018-му році. Перша частина фільму вийшла в кінці травня 2015-го року, в Україні стартував – 11 червня. Перша частина за перший день прокату в США заробила $83 млн.

Також у релізі повідомили, що в сіквелі зніматимуться виконавці головних ролей першої серії - Кріс Претт і Брайс Даллас Ховард. Продюсерами продовження стануть Френк Маршалл та легендарний Стівен Спілберг.

Про це повідомляє toneto.net.

Варто зазначити, що поки в прем'єри фільму немає прямого конкурента, оскільки цього дня через два роки не виходять картини на великий екран. Проте на 29 червня 2018 року анонсований вихід продовження мультфільму "Як приручити дракона 3", а ще гучного "Термінатор 3".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Читайте також: В Одесі знімуть фільм про ювеліра, який "обдурив" Лувр

У таких випадках зазвичай переносять дати прем'єр, щоб увага глядачів була прикована лише до їх стрічок.