Вартість літра бензину зросте до 35 гривень, у разі зупинки Кременчуцького НПЗ.

Про це журналістам розповів заступник голови ПАТ "Укртатнафта" Сергій Кошелюк, повідомляє "Кореспондент".

"Може ми комусь на ринку заважаємо. Тому, що сьогодні гасло: "Дешеве, не може бути якісним", це гасло тих, хто привозить імпортні нафтопродукти. Йде боротьба, щоб нас зупинити і перейти на повний імпорт. Тоді продукція на АЗС буде більш ніж 35 гривень за літр палива", - сказав Кошелюк в Кременчуці.

Голова профспілкового комітету "Укртатнафти" Василь Хоменко повідомив журналістам, що у п'ятницю на підприємство перестала надходити нафта, у зв'язку з чим завод може зупинитися.

"На вулиці опиняться близько п'яти тисяч працівників. Ми вимагаємо відновлення постачання нафти. Сьогодні у нас абсолютно мирна акція, ми не захоплюємо ніяких будівель, ми вимагаємо відновлення постачань нафти", - сказав Хоменко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Штурм диспетчерської станції "Укртранснафти" у Кременчуці – Пасішник

Сьогодні, 1 серпня, повідомлялося, що молоді люди в спортивних костюмах заблокували вхід на станцію ЛВДС "Укртатнафти" в Кременчуці автобусами.

Напередодні стало відомо, що "Укртранснафта" призупинила прийом і транспортування нафти "Укрнафти", незважаючи на попередню оплату послуг.

Виконавчий директор "Укрнафти" Володимир Пустоваров заявив, що компанія вперше зіткнулося з подібною ситуацією і пригрозив "Укртранснафті" судом.

Раніше повідомлялося, що "Укрнафта" відмовляється виплачувати державі 1,8 мільярда гривень дивідендів за три останні роки, посилаючись на те, що "Нафтогаз" забрав у неї газу на 2,6 мільярда гривень. У "Нафтогазі" вважають цю аргументацію незаконною.