Восьмий фестиваль сучасного мистецтва Гогольфест цього року пройде на території ВДНГ.

Про це повідомив керівник фестивалю Влад Троїцький, передає Сultprostir.

Раніше планувалося провести фестиваль на території кіностудії імені Довженка. Однак, за словами Троїцького, у зв'язку з неконструктивною позицією директора кіностудії Олеся Янчука і висунутими їм неприйнятними умовами оренди фестивалю довелося шукати нову локацію.

"На ВДНГ місяця півтора тому змінилася дирекція, нові хлопці тоді пропонували нам провести Гогольфест у них.І культурний хаб вони запропонували створювати на їх базі. ВДНГ - прекрасне місце, але в той момент у нас вже була прив'язка до Довженка, і в плані перспективи для хаба кіностудія більш комфортна. Втім, в ВДНГ теж є своя принадність. У нас зараз буде експірієнс входження з сучасним мистецтвом у всій його різноманітності в цей простір, входження в цей новий діалог. Це цікавий художній виклик, і ми його прийняли ", - розповів Троїцький.

Читайте також: В Україні почалися зйомки фільму "Інший"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше планувалося провести фестиваль на території кіностудії ім. Довженка. Торік 7-й Гогольфест відбувся на колишньому заводі металоконструкцій в Києві.