Правоохоронні органи Білої Церкви затримали молоду пару, яка вбила свою співмешканку.

Як повідомляє УНН, тіло невідомої жінки знайшли в колодязі.

Міліціонери встановили, що загибла жила у будинку з господарем. 30-річна жінка зникла навесні і пролежала в колодязі більше чотирьох місяців.

"На початку квітня цього року 27-річний власник будинку разом із своїми подругами влаштували п'янку, під час якої жінки не могли поділити господаря. Чоловік із 20-річною подружкою вирішили позбутися колишньої його співмешканки та нанесли їй кілька ножових поранень, від яких бідолашна померла", - зазначено в повідомленні прес-служби.

Після цього вони викинули тіло в колодязь та забили його дошками. Щоб уникнути підозр, вбивці повідомили сусідам, які брали воду з цього колодязю, що в ньому велика кількість дохлих дошок і вода не придатна для пиття.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У міліції розповіли, що зловмисники під час чергового зловживання алкоголем обмовились про те, що вбили свою співмешканку.

Читайте також: Черниці зв'язали руки та сильно побили: подробиці вбивства у Києві

Їх підозрюють у зловмисному вбивстві, їх можуть посадити на п'ять років.

Нагадаємо, що в Одесі вбили охоронця місії Євросоюзу.