У міністерстві інфраструктури пропонують збільшити штрафи за повернення невикористаних залізничних квитків. Таким чином у міністерстві сподіваються побороти корупцію при купівлі та бронюванні квитків.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

"У південно-західному напрямку потяг прийшов порожнім на третину. Почали перевіряти, як може бути в сезон порожній потяг. Виявилось, що зарезервовані були квитки, потім до відправлення за короткий час зняли броню, люди, які хотіли через Інтернет замовити - реально не могли" - заявив міністр Пивоварський.

Читайте також: Держпідприємства аграрного сектору вкрали з бюджету понад 200 млн грн

За його словами, у цій ситуації простежується змова групи людей, і такі ж проблеми є і на інших напрямках руху.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Бронюють квитки касири, вручну, у них більше можливостей, це змова групи людей. Тут потрібно переходити на Інтернет плюс потрібно збільшувати штраф за повернення невикористаного квитка, оскільки на сьогодні такий штраф є малим порівняно з тією потенційною вигодою, яку мають ці люди, плюс-мінус 30% ціни квитка."

Пивоварський зазначив, що через це можуть постраждати і сумлінні покупці квитків. Але міністерство вимушене піти на такий крок аби зупинити корупцію.

Також він зазначив, що всі, хто призвів до такої ситуації, будуть звільнені.